Допомагали бурштинокопачам: викрили суддів, адвоката та слідчого

19:44, 22 августа 2019
Правоохоронці задокументували факти отримання фігурантами справи 800 доларів.
Допомагали бурштинокопачам: викрили суддів, адвоката та слідчого
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Житомирській області правоохоронці викрили суддів, адвоката та слідчого, які за «винагороду» повертали майно бурштинокопачам. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції.

«Під час досудового розслідування було встановлено, що судді, адвокат та слідча допомагали бурштинокопачам повертати вилучене майно», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у межах процесуальних заходів було задокументовано факти отримання фігурантами справи 800 доларів США неправомірної вигоди вирішення питання щодо повернення мотопомп та іншої техніки та розподілу коштів між всіма учасниками корупційної схеми.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що слідчі викрили начальника одного з митних постів Івано-Франківської митниці ДФС України на вимаганні хабара в розмірі 2 500 доларів.

Також ми писали, що заступницю міського голови Житомира звинуватили в нанесенні збитків бюджету на понад 700 тисяч гривень.

До того ж, у Києві викрили групу службових осіб Національного інституту раку МОЗ України, які організували злочинну схему власного збагачення за рахунок онкохворих громадян.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва