На Харківщині сталася стрілянина в поштовому відділенні

22:50, 24 августа 2019
Правопорушник стріляв зі стартового пістолету.
На Харківщині сталася стрілянина в поштовому відділенні
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 23 серпня, в одному з поштових відділень Харківської області сталася стрілянина. Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Як повідомляється, інцидент стався близько 16:00 в поштовому відділенні міста Зміїв. Прибувши на місце події правоохоронці встановили, що 25-річний чоловік влаштував стрілянину зі стартового пістолету.

Зазначається, що зловмисник разом з приятелем зайшли до забороненої для відвідувачів зони, в результаті чого між ними та персоналом поштового відділення виник конфлікт. Після того як один з працівників попросив чоловіків вийти, зловмисник дістав з посилки стартовий пістолет та вистрілив в повітря.

«Співробітники групи реагування патрульної поліції оперативно встановили місцезнаходження чоловіка. Він знаходився біля гуртожитку, в якому проживає», - розповіли у відомстві.

За словами правоохоронців, чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 3 до 7 років. Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу, а саме - хуліганство.

Нагадаємо, що «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що в Києві жінка отримала кулю в живіт.

Крім того, ми писали, що у Кропивницькому вбили адвоката.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді