Рада ухвалила за основу законопроект щодо захисту прав споживачів фінансових послуг

14:30, 11 сентября 2019
Метою законопроекту є створення належної системи захисту прав споживачів фінансових послуг.
Рада ухвалила за основу законопроект щодо захисту прав споживачів фінансових послуг
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

11 вересня на пленарному засіданні Верховної Ради України ІХ скликання нардепи розглянули проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав споживачів фінансових послуг (№1085) та альтернативний (№1085-1). Законопроекти розглядаються за скороченою процедурою.

Альтернативний законопроект №1085-1 представила народний депутат Дар’я Володіна. Вона зазначила, що метою законопроекту є створення належної системи захисту прав споживачів фінансових послуг, усунення прогалин та неузгодженостей в чинній системі нормативно-правового забезпечення захисту прав споживачів.

Народні депутати підтримали у першому читанні за основу альтернативний проект закону «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав споживачів фінансових послуг» (№1085-1). За проголосували 309 народних депутатів. Строки підготовки законопроекту до другого читання скорочено на половину.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла про те, що 29 серпня народні депутати від фракції «Слуга народу» Данило Гетманцев, Павло Фролов та Святослав Юраш зареєстрували у Верховній Раді законопроект «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо захисту прав споживачів фінансових послуг» №1085.

Також 10 вересня на вечірньому засіданні Верховна Рада розглянула проект закону «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» щодо детінізації розрахунків в сфері торгівлі і послуг» (№1053) і альтернативний (№1053-1).

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області