Наїхав на військового: перед судом постане екс-командир військової частини

12:27, 29 сентября 2019
Інцидент стався у селі Раденське Олешківського району Херсонської області.
Наїхав на військового: перед судом постане екс-командир військової частини
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Скеровано до суду обвинувальний акт щодо колишнього командира військової частини А1736, підозрюваного у скоєнні наїзду на військовослужбовця цієї ж частини. Про це повідомляє прес-служба ДБР.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 18 жовтня минулого року на ґрунтовій дорозі поблизу с. Раденське Олешківського району Херсонської області командир військової частини, керуючи військовим автомобілем Toyota Land Cruiser,  скоїв наїзд на військовослужбовця цієї ж військової частини. Внаслідок чого останній отримав тяжкі тілесні ушкодження.

«Кваліфікація: порушення правил водіння або експлуатації бойової, спеціальної чи транспортної машини, що спричинило потерпілому середньої тяжкості чи тяжкі тілесні ушкодження або загибель потерпілого (ч. 1 ст. 415 Кримінального кодексу України).

Санкція статті: у разі доведення вини, колишньому військовослужбовцю загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п'яти років», - повідомили у ДБР.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що директор Державного бюро розслідувань Роман Труба знайшов у своєму кабінеті апаратуру для прослуховування.

Крім того, Роман Труба заявляв, що колишньому народному обранцю повідомлено про підозру. 

Додамо, слідчі Бюро затримали поліцейського, який у стані алкогольного оп’яніння збив трьох людей. Готується клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді