Вбивство копами 5-річної дитини під Києвом: ДБР завершило досудове розслідування

18:00, 6 декабря 2019
Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування вбивства Кирила Тлявова.
Вбивство копами 5-річної дитини під Києвом: ДБР завершило досудове розслідування
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державне бюро розслідувань завершило досудове розслідування вбивства Кирила Тлявова. Про це 6 грудня повідомляє прес-центр ДБР у Facebook.

Слідчі теруправління ДБР, розташованого у місті Києві, завершили досудове розслідування у кримінальному проваджені за фактом хуліганських дій групи осіб, внаслідок яких помер малолітній Кирило Тлявов.

Стороною обвинувачення визнано докази, що зібрані під час досудового розслідування, достатніми для складання обвинувальних актів щодо чотирьох підозрюваних.

5 листопада було повідомлено остаточні підозри учасникам трагічної події. Зокрема, інспектору Переяслав-Хмельницького відділу поліції ГУ Нацполіції у Київській області повідомлено про підозру у вбивстві Кирила Тлявова, вчиненому через необережність.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що двоє патрульних розпивали спиртні напої в свій вихідний. Вони вирішили постріляти з вогнепальної зброї по бляшанках, але влучили у малолітнього хлопчика, який у цей час був на дитячому майданчику.

Також ми писали, що хлопчика з тяжкою відкритою проникаючою черепно-мозковою травмою було госпіталізовано. Дитина померла у лікарні.

Відомо, що поліцейським оголошено остаточну підозру. Санкція статті передбачає покарання аж до довічного позбавлення волі.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді