У Нацполіції прокоментували обшуки у квартирі Мухарського

12:06, 16 декабря 2019
Квартирантів Антіна Мухарського підозрюють у збуті наркотичних речовин шляхом «закладок».
У Нацполіції прокоментували обшуки у квартирі Мухарського
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі дії у квартирі Антіна Мухарського не пов’язані із розслідуванням вбивства Павла Шеремета. Про це повідомляє Управління комунікації Національної поліції України.

Зокрема, обшук у помешканні, яке актор здавав в оренду, відбувся у рамках розслідування кримінального провадження за фактом збуту наркотичних засобів та психотропних речовин через мережу Інтернет.

Повідомляється, що слідчі Кропивницького відділу поліції розслідують кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального  кодексу України. Встановлено, що група осіб організувала Інтернет-магазини в одному із популярних меседнжерів, за допомогою яких здійснювала збут вказаних речовин шляхом «закладок». При цьому поліцейські з‘ясували, що до адміністрування цих груп причетні особи, які мешкають у Києві.

На підставі ухвали слідчого судді кропивницькі правоохоронці провели обшук квартири, що розташована на столичному Подолі, яку винаймали фігуранти вказаного провадження (володарем  квартири є Антін Мухарський).

У результаті із помешкання вилучили комп‘ютерну техніку, сімкартки, банківські картки та телефони, які могли використовуватися у злочинній діяльності. Призначені експертизи.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що у п’ятницю, 13 грудня, правоохоронні органи провели обшук у квартирі письменника, актора і телеведучого Антіна Мухарського.

Також раніше ми повідомляли, що правоохоронці провели обшуки у ході розслідування вбивства Павла Шеремета.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки