На Луганщині помічник нардепа побився із депутатом міськради: що відомо

16:39, 17 февраля 2020
Біля будівлі Сєвєродонецької міської ради сталася бійка між помічником депутата Верховної Ради і депутатом місцевої ради.
На Луганщині помічник нардепа побився із депутатом міськради: що відомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Сєвєродонецьку на Луганщині сталася бійка між депутатом місцевої міськради і помічником депутата Верховної Ради. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

«У неділю, перед будівлею Сєвєродонецької міської ради сталася бійка між помічником депутата Верховної Ради і депутатом місцевої ради, в ході якої тілесні ушкодження отримали обидва учасники події», — йдеться в повідомленні.

Після бійки обидва чоловіки звернулися в поліцію із заявами про заподіяння тілесних ушкоджень. Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального злочину, передбаченого статтею про умисне легке тілесне ушкодження (ст. 125 КК України).

Натомість місцеве видання Час пік повідомляє, що побилися депутат Лисичанської міськради від Опоблоку Іван Полупанов і сєверодонецький громадський активіст, помічник нардепа В'ячеслав Шевчук.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Державне бюро розслідувань повідомило, що було скеровано до суду обвинувальний акт відносно посадовця ГУ ДФС в Херсонській області за умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу легких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 345 КК України).

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва