У Києві почали відновлювати постачання гарячої води

05:00, 26 мая 2020
Гарячу воду пустили у 2,6 тисячі житлових будинків.
У Києві почали відновлювати постачання гарячої води
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві після початку гідравлічних випробувань тепломереж подачу гарячої води відновили у 2,6 тисячі житлових будинків. Всього комунальні служби усунули понад 300 пошкоджень трубопроводів. Про це повідомляє прес-служба «Київтеплоенерго».

Так,  згідно з графіком відновлюється постачання гарячої води на Троєщині, Виноградарі, Воскресенці, Лісовому та Мінському масивах, Оболоні і Відрадному.

«Під час випробувань виявлено близько 300 пошкоджень мереж, що станом на сьогодні усунуті для відновлення гарячого водопостачання.

Щоб забезпечити оперативне усунення пошкоджень, виявлених під час гідравлічних випробувань, в цілодобовому режимі працюють 32 аварійні бригади Київтеплоенерго. В середньому за добу вони усувають 40 пошкоджень», — йдеться в повідомленні

Наразі тимчасово до 5 червня припинено гаряче водопостачання в житлових будинках Солом'янки, Шулявки, Теремків, Осокорків і центру Києва.

Окрім того, у підприємстві нагадують, що  випробування цього року розпочалися пізніше, ніж зазвичай, через карантинні обмеження у зв’язку з поширенням COVID-19. Перший етап випробувань Київтеплоенерго почало одночасно з послабленням карантину  — 12 травня.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Київводоканал збирається підняти тарифи на послуги водопостачання та водовідведення на 19%. 

Однак пізніше Віталій Кличко заявив, що міська влада не допустить підняття тарифу на послуги холодного водопостачання та водовідведення. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей