На яких умовах Україна отримала кредит від Її Величності Королеви

08:05, 4 июня 2022
Погашення та обслуговування кредиту, отриманого від Її Величності Королеви, здійснюються за рахунок коштів, передбачених законом про Державний бюджет України на відповідний рік.
На яких умовах Україна отримала кредит від Її Величності Королеви
Источник фото: canadagid.ru
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Постановою Кабінету Міністрів від 31 травня 2022 р. № 639 затверджено здійснення державних зовнішніх запозичень у 2022 році шляхом залучення кредиту від Її Величності Королеви від імені Канади.

Так, державні зовнішні запозичення у 2022 році здійснюються шляхом залучення кредиту від Її Величності Королеви від імені Канади, представленої Міністром фінансів, на загальну суму, що не перевищує 1 млрд. канадських доларів (далі — кредит), та надаються відповідно до кредитного договору між Україною в особі Міністра фінансів України як позичальником та Її Величністю Королевою від імені Канади, представленою Міністром фінансів, як кредитором у межах, передбачених Законом «Про Державний бюджет України на 2022 рік».

На суму кредиту нараховуються проценти за річною процентною ставкою, що дорівнює базовій процентній ставці Міжнародного Валютного Фонду (IMF basic rate of charge), яка діє на дату вибірки кредиту.

Проценти сплачуються кожні шість місяців, починаючи з дати, що настає через 54 місяці від дати вибірки кредиту, відповідно до умов кредитного договору.

Остаточне погашення кредиту здійснюється через 10 років від дати вибірки кредиту (з урахуванням пільгового періоду відстрочення погашення кредиту строком на 54 місяці від дати вибірки кредиту).

Погашення та обслуговування кредиту здійснюються за рахунок коштів, передбачених законом про Державний бюджет України на відповідний рік.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Інна П'єнта
    Інна П'єнта
    суддя Хмельницького апеляційного суду
  • Ольга Склярук
    Ольга Склярук
    суддя Східного апеляційного господарського суду