Чоловік пофарбував собак в рожевий колір заради бізнесу

08:00, 30 червня 2017
У Криму шкуродери продають фарбованих собак як ідею для бізнесу.
Чоловік пофарбував собак в рожевий колір заради бізнесу
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Двох рожевих лайок намагаються продати в Сімферополі — собаки виросли, і на них стало складніше заробляти. Позбутися від тримісячних фарбованих самоїдів хочуть через барахолку «ВКонтакте».

Про це пишenm Прімечанія.

Нагадаємо, що гучний випадок подібного характеру вже був в Новоросійську. Примітно, що виставляють собак не як улюбленців, а товар — готовий бізнес, який здатний приносити до 20 тис. руб. в день (майже 9 тис. грн). А коли ресурс відпрацьований, собак можна викидати на вулицю.

Свого роду нова мода з'явилася серед «любителів тварин»: собак фарбують в яскраві кольори, потім ходять з ними в людних місцях і пропонують сфотографуватися. За ці послуги беруть 300 руб. (133 грн). Коли собака «зношена», її продають як річ, а в гіршому випадку викидають на вулицю.

Саме це і сталося з парою рожевих лайок в Геленджику кілька днів тому. При цьому відмовляються від кольорових собак, коли їм всього лише три місяці. Вони вже не такі крихітні і милі, а значить, заробити на них складніше.

На заміну їм приходять ще зовсім маленькі цуценята, яких теж чекає отруйна фарба на шерсті. Таке ставлення Марк Проценко — господар рожевих лайок — вважає нормальним. У коментарях соціальної мережі він публічно висловився про те, яку роль в його житті займають тварини.

Відзначимо, що на даний момент собак врятували добровольці. Невідомо, чи вдалося чоловікові продати собак, але незабаром їх виявили грибники в лісі в 60 км від міста і повідомили про це на своєму форумі.

Як повідомляє metro, зараз собаки знаходяться на перетримці і чекають від'їзду в Москву до волонтерів. Координатор фонду волонтерів зазначила, що «бізнес» даного чоловіка широко обговорювався в Мережі навесні, коли в Інтернеті спливли фото з фарбованими цуценятами.

«Але далеко не всіх він обурив і обговорення незабаром згасло. А зараз собаки виросли і він вирішив їх продати. У нього ж конвеєр, він вже «працює» з новими маленькими цуценятами, пофарбованими в блакитний і рожевий: на фотосесіях з ними він заробить більше», — заявила координатор фонду.

Нагадаємо, Верховна Рада України прийняла Закон №5119-1 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо запровадження гуманного ставлення до тварин)».

Законопроект №5119-1 містить норму, згідно з якою жорстоке поводження з тваринами, знущання над тваринами, нанесення побоїв чи вчинення інших насильницьких дій, які завдали тварині фізичний біль, страждання і не спричинили тілесних ушкоджень, каліцтв або загибелі, залишення тварин напризволяще, в т. ч. порушення правил утримання тварин, тягнуть за собою накладення штрафу від 200 до 300 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією тварини, якщо перебування тварини у власника становить загрозу для його життя чи здоров'я (від 3400 грн до 5100 грн).

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд