Верховний Суд України відклав розгляд справи Оксани Царевич

12:10, 19 вересня 2017
Екс-суддя перебуває за кордоном і не змогла прибути на судове засідання.
Верховний Суд України відклав розгляд справи Оксани Царевич
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

19 вересня колегія суддів Судової палати в адміністративних справах Верховного Суду України повинна була розглянути позов колишньої судді Печерського районного суду міста Києва Оксани Царевич.

Суддя не погоджується з рішенням Вищої ради юстиції та Президента України про її звільнення.

Однак головуючий повідомив про що в заяві Оксани Царевич, в якій вона повідомила, що знаходиться за кордоном, про призначене судове засідання дізналася пізно, тому не може бути присутнім на ньому. Екс-суддя попросила перенести засідання на іншу дату.

Присутні на засіданні представники відповідача були проти задоволення заяви позивача, враховуючи той факт, що це перша її неявка.

Колегія суддів ВРП також постановила перенести розгляд позову Оксани Царевич на іншу дату.

Нагадаємо, що Оксана Царевич є так званою суддею Майдану. У січні-лютому 2014 року вона безпідставно позбавила водійських прав близько 7 учасників автопробігу в Межигір'ї, які нібито не зупинилися на вимогу інспектора ДАІ. Постраждалі потім вказували, що суддя приймала рішення на підставі протоколів, під якими часом був відсутній підпис інспектора ДАІ.

За подібні дії, що ганьблять звання судді, Оксана Царевич рішенням Вищої ради юстиції і Президента України була звільнена з посади судді.

Як раніше писала «Судово-юридична газета», Вищий адміністративний суд відмовив у поновленні на посаді колишньої судді Печерського районного суду міста Києва Оксані Царевич.

Автор:
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд