Суд покарає жорстокого вбивцю

11:56, 25 вересня 2017
Прокуратура Одеси направила обвинувальний акт щодо підозрюваного в жорстоких вбивствах і зґвалтуванні жінок.
Суд покарає жорстокого вбивцю
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Місцева прокуратура Одеської області №1 направила в суд обвинувальний акт щодо підозрюваного в ряді особливо жорстоких злочинів, прес-служба прокуратури.

Слідство встановило, що 26-річний обвинувачений, який працював таксистом, в травні 2017 року завіз дівчину до лісосмуги по Овідіопольській дорозі, скоїв вбивство і заволодів майном жертви. З метою приховування слідів злочину чоловік підпалив тіло.

Крім цього, в ході розслідування співробітники правоохоронних органів встановили причетність підозрюваного до вбивства літньої жінки в квітні 2014 року, яке він скоїв з особливою жорстокістю.

Прокуратура також направила клопотання щодо зазначеного громадянина з проханням обрати йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

«Судово-юридична газета» повідомляла, що в Одеському СІЗО рецидивіст по-звірячому вбив і розчленував дівчину-охоронця. Слідчі припускають, що чоловік виконував замовлення «наглядачів» за корпусами.

Також стало відомо, що в Донецькій області Димитровскьий міський суд звільнив з-під варти обвинуваченого у вбивстві трьох шахтарів.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд