У Харкові суд розглядає зміну запобіжного заходу Нелі Штепі

12:12, 26 вересня 2017
У Ленінському райсуді Харкова відбудеться судове засідання щодо зміни запобіжного заходу Нелі Штепі.
У Харкові суд розглядає зміну запобіжного заходу Нелі Штепі
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У Ленінському районному суді міста Харкова 26 вересня 2017 року 12:00 відбудеться судове засідання, де вирішиться питання зміни запобіжного заходу обвинуваченій Нелі Штепі, повідомляє прес-служба суду.

Раніше 25 вересня 2017-го колегією суддів Ленінського районного суду міста Харкова оголошено повний текст постанови про зміну запобіжного заходу у кримінальному провадженні щодо Штепи Н. І., яка обвинувачується у вчиненні кримінальних злочинів, передбачених ч. 3 ст. 110, ч. 1 ст. 258-3 КК України.

Нагадаємо, що 20 вересня 2017 року на судовому засіданні захисниками обвинуваченої заявлене клопотання про зміну Штепі Н. І. запобіжного заходу з тримання під вартою на інший, не пов'язаний з триманням під вартою запобіжний захід.

Колегією суддів клопотання захисників було задоволено. Обраний щодо Штепи Н. І. запобіжний захід з триманням під вартою змінили на домашній арешт, із забороною цілодобово залишати житло без дозволу суду, і з покладанням на обвинувачену обов'язку з’являтися в суді на першу вимогу. Також повідомляти суду про зміну свого місця проживання, здати на зберігання відповідним органам паспорт громадянки України, паспорт для виїзду за кордон, інші документи, що дають право на виїзд і в'їзд в Україну, і носити електронний засіб контролю.

«Судово-юридична газета» повідомляла, що Ленінський райсуд міста Харків змінив запобіжний захід екс-меру Слов'янська Нелі Штепі, обвинуваченої в сепаратизмі.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд