Уряд вніс зміни до порядку реалізації кредитного договору з Урядом Польщі для закупівлі сучасних моніторингових засобів на держкордоні

19:03, 2 листопада 2022
Прийняті зміни створюють умови для посилення моніторингу державного кордону шляхом закупівлі безпілотних авіаційних систем та інших сучасних моніторингових засобів за рахунок кредиту, що надається згідно з Договором між Урядами.
Уряд вніс зміни до порядку реалізації кредитного договору з Урядом Польщі для закупівлі сучасних моніторингових засобів на держкордоні
Джерело фото: prostir.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У вівторок, 1 листопада, Кабінет Міністрів України прийняв постанову «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2017 р. № 73», розроблену Мінфіном.

Про це повідомляє Міністерство економіки.

«Прийняті зміни створюють умови для посилення моніторингу державного кордону шляхом закупівлі безпілотних авіаційних систем та інших сучасних моніторингових засобів за рахунок кредиту, що надається згідно з Договором між Урядом України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги від 09.09.2015 (далі – Кредитний договір). Також зміни встановлюють розмір авансу (попередньої оплати) для проведення закупівлі товарів, робіт і послуг в залежності від умов польських підприємств з урахуванням воєнного стану в Україні та продовжують строки авансу (попередньої оплати) для проведення закупівлі товарів, робіт і послуг для контрактів, які фінансуються в рамках Кредитного договору, з 31.12.2022 до 31.12.2025», - пояснюють у Мінфіні.

Також у Міністерстві нагадали, що постанова Кабінету Міністрів України від 14 лютого 2017 р. № 73 «Деякі питання реалізації Договору між Урядом України та Урядом Республіки Польща про надання кредиту на умовах пов’язаної допомоги» регулює реалізацію цього Кредитного договору. За рахунок кредиту Уряду Польщі фінансуються контракти, що укладені з польськими підприємствами.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Як зупинити безпідставний тиск на бізнес, чи виконує свою роль прокуратура та чи дієвим є інститут слідчих суддів
Telegram канал Sud.ua
Як зупинити безпідставний тиск на бізнес, чи виконує свою роль прокуратура та чи дієвим є інститут слідчих суддів
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді