Як встановити лічильник на газ безкоштовно

16:47, 24 серпня 2017
Без лічильника громадянам все одно доводиться оплачувати платіжки, навіть якщо газом практично не користувалися. В даний час лічильники поки надають за рахунок компанії, але з 2018 року така установка обійдеться в більш ніж 2 тис. грн.
Як встановити лічильник на газ безкоштовно
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У киян є можливість удвічі менше платити за газ.

Для цього потрібно встановити в квартирі лічильник, що надається ПАТ «Київгаз» безкоштовно, йдеться в відеорепортажі «Сегодня».

Так, житель столичної багатоповерхівки, помітивши оголошення в під'їзді про встановлення лічильника, замовив його. «Київгаз» в свою чергу навідався і встановив прилад, правда — через місяць.

Відзначається, що за відсутності лічильника громадянам все одно доводиться оплачувати платіжки з високими цифрами в них, навіть якщо газом практично не користувалися.

У «Київгазі» попередили, що лічильник поки надають за рахунок компанії, але з 2018 року така установка обійдеться в більш ніж 2 тис. грн. Для тих хто відмовився — газ подорожчає.

«Люди будуть оплачувати за завищеним тарифом — в 2 рази може піднятися цифра», — підкреслив інженер «Київгазу» Дмитро Давиденко.

Якщо, наприклад, сім'я з 4 чоловік зараз платить за газ 127 грн, то з нового року ця сума вже становитиме 254 грн на місяць.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла: озвучені нові норми соціального газу. З 1 жовтня 2017 року за розрахунку розміру субсидії будуть враховані доходи за I і II квартал 2017 року, а на неопалювальний період (з 1 травня 2018 року) — за III і IV квартал 2017 року.

Тариф на тепло не повинен радикально змінитися, але з прийняттям Закону «Про комерційний облік комунальних послуг» правила оплати зміняться.

Нагадаємо, жителям України вже через кілька місяців прийдуть перші платіжки за опалення.

Також стало відомо, що буде з ціною на газ для населення і яких рішень Кабміну чекати українцям.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області