Польські фермери блокують чотири пункти пропуску на кордоні з Україною

17:52, 19 квітня 2024
На польському кордоні фермери продовжують блокувати в'їзд в Україну вантажівкам.
Польські фермери блокують чотири пункти пропуску на кордоні з Україною
Джерело фото: cargosupport.com.ua
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Польські фермери тривають у блокуванні проїзду вантажного транспорту на чотирьох пунктах пропуску на кордоні з Україною, повідомляє Державна митна служба України.

Зокрема, на пункті пропуску «Медика – Шегині» акція блокування продовжується, ускладнюючи рух вантажних транспортних засобів на в’їзд і виїзд з України. Пропуск автобусів та легкових автомобілів здійснюється безперешкодно у обох напрямках.

На пункті пропуску «Корчова – Краківець» блокування вантажівок попередньо продовжено до 9:00 год. 20 квітня. Учасники протесту вимагають обмежувати в'їзд в Україну вантажним автотранспортом до 5-7 авто на годину, незалежно від типу вантажу.

Також польські протестувальники тримають блокування на пунктах пропуску «Ягодин – Дорогуськ» та «Рава-Руська – Хребенне».

У той же час пункти пропуску «Устилуг – Зосин», «Угринів – Долгобичув», «Грушів – Будомєж» та «Смільниця – Кросьценко» працюють у звичному режимі.

Держмитслужба закликає водіїв та перевізників враховувати цю інформацію при плануванні міжнародних перевезень та рекомендує скористатися картою черг у пунктах пропуску із суміжними країнами.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд