Ольга Оніщук подала заяву про звільнення з посади заступниці Міністра юстиції з питань державної реєстрації

18:41, 25 июня 2021
Ольга Оніщук розповіла, чому вирішила піти з посади.
Ольга Оніщук подала заяву про звільнення з посади заступниці Міністра юстиції з питань державної реєстрації
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 25 червня, Ольга Оніщук подала заяву про звільнення з посади заступниці Міністра юстиції з питань державної реєстрації. Про це вона повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«У житті так іноді трапляється, що рішення відійти в сторону стає чи не єдиним шансом зберегти свої принципи і переконання, зберегти команду, людей, з якими пліч-о-пліч протягом останніх майже двох років я торувала цей непростий професійний шлях, а ще зберегти всі досягнення: зміни, які нам вдалося реалізувати, особливо новації, такі необхідні для розвитку нотаріату та ефективного захисту права власності громадян напередодні відкриття ринку землі в Україні.

Тож, друзі, сьогодні я роблю цей важкий, але необхідний крок, — подаю заяву про звільнення з посади заступниці Міністра юстиції з питань державної реєстрації», — написала Оніщук.

Також вона розповіла, чому прийняла таке рішення.

«Справа в тому, що на політичній посаді втілювати в життя нагальні, такі важливі для суспільства і професійної спільноти зміни, щодня опинятися в епіцентрі шаленого тиску і ставати мішенню для перманентних спроб публічної дискредитації з боку осіб, які не задоволені законними рішеннями Мін‘юсту та жадають «негайного вирішення потрібних їм питань», дуже непросто. Та й напрям державної реєстрації є таким «токсичним», колосально складним і відповідальним,  що навіть позитивні зміни зазвичай оцінюються виключно крізь призму негативу.

Насправді я ні про що не шкодую, пишаюся досягненнями нашої команди… і зрештою мені абсолютно не соромно за результати роботи, оцінювати які має суспільство і професійна спільнота, підтримка якої була для мене надважливою протягом всього часу перебування на посаді», — написала Оніщук.

«Я вдячна долі, що в моєму житті були, є і будете —  ви, командо Міністерства юстиції!

Хочу подякувати найкращому Міністру юстиції Denis Malyuska, мегапрофесійному Evgeniy Gorovets. Завдяки вашим міцним, надійним «плечам», стійкій правовій позиції, підтримці та повній довірі нам разом вдалося реалізувати багато важливих змін!

Дякую кожному працівнику Департаменту нотаріату та державної реєстрації і Офісу протидії рейдерству за віддану працю в таких надскладних умовах!

Колектив Мін’юсту — ви команда однодумців, які вірять у те, що роблять, знають, що зміни на краще втілюють ті, хто не стоїть на місці, та розуміють, що від ефективності роботи кожного фахівця залежить загальний результат КОМАНДИ!» — резюмувала Ольга Оніщук.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Кабмін схвалив низку кадрових рішень.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал та на Twitter, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва