У податковій пояснили, чи потрібно щоденно створювати на РРО фіскальні звітні чеки та забезпечувати їх зберігання

16:44, 30 января 2022
Суб'єкти господарювання зобов’язані щоденно створювати у паперовій та/або електронній формі РРО або програмними РРО фіскальні звітні чеки у разі здійснення розрахункових операцій.
У податковій пояснили, чи потрібно щоденно створювати на РРО фіскальні звітні чеки та забезпечувати їх зберігання
Фото із відкритих джерел
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державна податкова служба України повідомляє, що відповідно до п. 9 ст. 3 Закону України від 06 липня 1995 року № 265/95-ВР «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі громадського харчування та послуг» із змінами та доповненнями суб’єкти господарювання, які здійснюють розрахункові операції в готівковій та/або в безготівковій формі (із застосуванням електронних платіжних засобів, платіжних чеків, жетонів тощо) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг, а також операції з приймання готівки для подальшого її переказу зобов’язані щоденно створювати у паперовій та/або електронній формі реєстраторами розрахункових операцій (далі – РРО) (за виключенням автоматів з продажу товарів (послуг)) або програмними РРО фіскальні звітні чеки у разі здійснення розрахункових операцій.

Також «Судово-юридична газета» писала, чи буде податкова знижка, якщо немає договору на навчання, але оплата є.

Крім того, ми розповідали про застосування РРО: коли використовуються операції «службове внесення» та «службова видача».

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у FacebookViber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки