Понад 50 кандидатів успішно пройшли добір на вакантні посади прокурорів в ОГП

14:28, 1 октября 2020
Тепер кандидати будуть направлені на проходження стажування, яке складається з теоретичної (первинної) та практичної підготовки.
Понад 50 кандидатів успішно пройшли добір на вакантні посади прокурорів в ОГП
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Кадровими комісіями завершено проведення співбесід з кандидатами в рамках другого добору юристів з-поза системи на вакантні посади прокурорів в Офіс Генерального прокурора, передає офіційний сайт ОГП.

За результатами двох етапів добору – складення іспиту у формі анонімного тестування на знання законодавства та загальні здібності і навички, 204 кандидати набрали мінімально допустиму або більшу кількість балів. Вони увійшли до рейтингу, що формується з розрахунку не більше як два кандидати на одну вакантну посаду, оприлюднену в оголошенні про добір. Їх було допущено до наступного етапу – співбесіди.

За результатами проведення співбесід 52 кандидати успішно пройшли добір. Вони будуть направлені на проходження стажування, яке складається з теоретичної (первинної) та практичної підготовки.

Перший етап стажування – теоретичну підготовку кандидати проходитимуть на базі Тренінгового центру прокурорів України. До практичної підготовки будуть допущені особи, які успішно пройдуть перший етап стажування.

Після завершення практичної підготовки складається висновок про результати її проходження, у якому надається оцінка володінню кандидатом основними навичками застосування законодавства за напрямами прокурорської діяльності.

Висновок про успішне проходження стажування надсилається до кадрового підрозділу органу прокуратури для забезпечення призначення кандидата на вакантну посаду прокурора в установленому порядку.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що оприлюднено зразки тестових завдань для учасників добору в Офіс Генпрокурора.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва