«Тільки якби Господь Всемогутній сказав», – Байден про ідеї знятися з виборів

09:59, 6 липня 2024
Дебати з Трампом не змінили позицію Байдена щодо виборів.
«Тільки якби Господь Всемогутній сказав», – Байден про ідеї знятися з виборів
Джерело фото: EPA-EFE
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент Сполучених Штатів Джо Байден відхилив заклики знятися з виборів після непоспішних дебатів з кандидатом від республіканців Дональдом Трампом. В інтерв’ю ABC він наголосив, що не має наміру відступати перед виборчими викликами.

На запитання, чи знявся б він з виборів у разі, якщо переконається, що не зможе перемогти Трампа, Байден відповів: «Якби Господь Всемогутній зійшов і сказав: «Джо, вийди з перегонів», я б вийшов із них. Господь Всемогутній не зійде».

Президент додав, що вважає себе найкваліфікованішим кандидатом на посаду президента США і впевнений у своїх ментальних та фізичних здібностях на ще чотири роки у Білому домі.

«Останнє, що я хотів би зробити, це бути не в змозі відповідати цим вимогам. Як кажуть деякі провідні економісти й фахівці з питань зовнішньої політики, якщо я зупинюся зараз, я увійду в історію як досить успішний президент. Ніхто не думав, що я зможу зробити те, що ми зробили», - зазначив Байден.

Раніше Байден заявив, що потребує більше сну, тож попросив не планувати заходи після 20:00.

Крім того, Джо Байден пообіцяв залишитися в президентських перегонах, додавши, що він залишається лідером Демократичної партії і його ніхто не витісняє з перегонів проти республіканця Дональда Трампа.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Василяка
    Дмитро Василяка
    суддя Херсонського окружного адміністративного суду