Вперше у світі коронували Міс ШІ: фото переможниці

00:06, 10 липня 2024
Переможницею першого конкурсу краси для моделей, створених за допомогою штучного інтелекту, стала Кенза Лейлі з Марокко.
Вперше у світі коронували Міс ШІ: фото переможниці
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Стало відомо ім'я переможниці першого у світі конкурсу краси для жінок-моделей, створених за допомогою штучного інтелекту. Корону Fanvue Miss AI здобула біонічна красуня в хіджабі з Марокко Кенза Лейлі. Про це повідомляє New York Post.

Кенза Лейлі, яка є впливовою особою у своїй країні, перемогла понад 1 500 комп'ютеризованих претенденток на омріяний титул, що супроводжується головним призом у розмірі 20 000 доларів США для людини-технолога з її рідної країни, яка її створила.

Безпрецедентний конкурс, організований у квітні організацією Fanvue World AI Creator Awards (WAICA), запросив візіонерів штучного інтелекту з усього світу продемонструвати свою майстерність програмування.

Конкурсантки, які набрали найвищі бали в таких категоріях, як краса, технології та присутність у соціальних мережах, отримали право хвалитися тим, що вони увійшли до топ-10 фіналісток.

Суддівська колегія обрала трійку фіналісток, щоб у цифровому форматі позмагатися за перемогу. Лейлі перемогла французьку красуню Лаліну Валіну та португальську мандрівницю Олівію Сі, які посіли друге та третє місця відповідно.

25-річна Айтана Лопес, уявна інфлюєнсерка, яка займається фітнесом і допомагала оцінювати високотехнологічне протистояння, поділилася, що Лейлі стояла на голову вище своїх суперниць.

Завзята активістка обіцяє використовувати свою славу як інструмент для розширення прав і можливостей жінок, захисту навколишнього середовища та поширення позитивної обізнаності про роботів.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Сьогодні день народження святкують
  • Дмитро Василяка
    Дмитро Василяка
    суддя Херсонського окружного адміністративного суду