Байден заявив, що потребує більше сну, тож попросив не планувати заходи після 20:00

10:20, 5 липня 2024
У Байдена запевнили, що уникнення заходів після 20:00 не вплине як обмеження.
Байден заявив, що потребує більше сну, тож попросив не планувати заходи після 20:00
Джерело фото: The New York Times
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Президент США Джо Байден після невдалих для демократів дебатів на приватній зустрічі з демократичними губернаторами у Білому домі наголосив на необхідності змін у своєму графіку для покращення публічних виступів. Він заявив, що йому потрібно більше спати і попросив своїх співробітників не планувати заходів для нього після 20:00. Ці коментарі пролунали після того, як губернатор Джош Грін з Гаваїв, який має медичну освіту, поцікавився його фізичним станом, повідомляє Washington Post.

Після годинної дискусії Байден запевнив губернаторів у своїй політичній позиції, фізичному самопочутті та готовності до переобрання. Він пояснив, що після дебатів пройшов медичне обстеження і залишається в доброму здоров'ї. Байден стверджував, що застуда заважала йому під час виступу. У Білому домі підтвердили, що президент одужує.

Кампанія Байдена в останні дні намагається відновити свої позиції. Зустріч з губернаторами мала на меті зміцнити підтримку. Декілька губернаторів після зустрічі поспілкувалися з журналістами, запевнивши їх у своїй підтримці Байдена, тоді як інші виступили із заявами в соціальних мережах.

Байден також пояснив свою поведінку на дебатах тим, що був хворий, страждав від зміни часових поясів та не слухав своїх підлеглих. Кампанія Байдена запевняє, що уникнення заходів після 20:00 не означає значного обмеження.

«Президент Буш лягав спати о 9-й, а президент Обама готував вечерю о 18:30. Нормальні президенти дотримуються балансу, так само як і Джо Байден. Навряд чи він такий же суворий, як Дональд Трамп, який проводить половину дня, розглагольствуючи на каналі Truth Social про плани, які можуть спричинити рецесію, а іншу половину - граючи в гольф», – сказав Кевін Муньос, речник виборчої кампанії Байдена.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Ємець
    Олександр Ємець
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Іван Рибак
    Іван Рибак
    суддя Київського апеляційного суду