28 липня ми вперше відзначимо День Української Державності, — Зеленський

08:05, 25 липня 2022
Українці 28 липня вперше відзначатимуть День Української Державності: попри шостий місяць повномасштабної війни та восьмий рік війни на Донбасі, адже «українців не зламати».
28 липня ми вперше відзначимо День Української Державності, — Зеленський
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

У четвер, 28 липня, українці вперше відзначатимуть День Української Державності: попри шостий місяць повномасштабної війни та восьмий рік війни на Донбасі, адже «українців не зламати». Про це заявив президент Володимир Зеленський під час вечірнього звернення 24 липня.

«День Української Державності буде утверджувати зв’язок українців, які живуть тепер, з багатьма поколіннями нашого народу», — зазначив Зеленський.

Він наголосив, що лише ті, хто абсолютно не знає правди історії й абсолютно не відчуває її сенсу, могли ухвалити рішення атакувати Україну, а зараз вже навіть самі росіяни визнають, що Україна переможе.

«Українці ніколи не віддадуть своєї незалежності. І не зламаються зсередини, як це бувало не раз. Не цього разу», — додав президент.

Глава держави також анонсував, що цього тижня будуть важливі візити партнерів України, важливі переговори і подальше просування українських позицій: на фронті, в дипломатії і в економіці.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Telegram канал Sud.ua
Закон про посилення мобілізації: військовий облік та інші зміни для українців за кордоном
Сьогодні день народження святкують
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва