Кличко, після загибелі людей, які не змогли потрапити в укриття в Києві, зробив заяву

08:36, 1 червня 2023
До медзакладу виїхали фахівці департаменту муніципальної безпеки і на місці зʼясовують, чому не було доступу до укриття в поліклініці.
Кличко, після загибелі людей, які не змогли потрапити в укриття в Києві, зробив заяву
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Як ми розповідали раніше, чоловік, чия дружина загинула сьогодні на вулиці в Деснянському районі Києва від російського обстрілу, розповів про те, як люди намагалися сховатися в укриття, щоб врятувати власне життя, але їм ніхто не відчинив.

Мер столиці Віталій Кличко зробив заяву, в якій повідомив, що відповідальність за роботу укриття несе керівник медзакладу і глава районну, який має контролювати роботу укриттів, що є на мапі міста і повинні працювати.

«До поліклініки в Деснянському районі виїхали фахівці департаменту муніципальної безпеки і на місці зʼясовують чому не було доступу до укриття в поліклініці.

Відповідальність за роботу укриття несе керівник медзакладу і глава районну, який має контролювати роботу укриттів, що є на мапі міста і повинні працювати.

Всі рішення  щодо дій відповідальних осіб будуть ухвалені сьогодні і невідкладно», - наголосив він.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Андрій Задорожний
    Андрій Задорожний
    голова комітету ВР з питань прав людини, деокупації та реінтеграції тимчасово окупованих територій України, національних меншин і міжнаціональних відносин
  • Євгеній Сидоров
    Євгеній Сидоров
    суддя Шевченківського районного суду міста Києва