Справа щодо будівництва масиву «Осокорки-Центральні»: рішення ВС

18:42, 26 февраля 2020
ВС направив справу на новий розгляд до суду першої інстанції.
Справа щодо будівництва масиву «Осокорки-Центральні»: рішення ВС
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У середу, 26 лютого, Верховний Суд направив справу щодо будівництва житлового масиву «Осокорки-Центральні» на новий розгляд до суду першої інстанції, передає офіційний сайт ВС.

За результатами розгляду адміністративної справи за позовом ГО до Державної архітектурно-будівельної інспекції України, за участі третіх осіб – ТОВ_1, ТОВ_2, Державної служби з питань національної культурної спадщини Міністерства культури і туризму України, Державного агентства водних ресурсів України, Київської міськдержадміністрації, Управління екології та природних ресурсів КМДА, Департаменту охорони культурної спадщини КМДА, КП «Плесо», про скасування дозволу на будівництво.

Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного адміністративного суду частково задовольнив касаційні скарги ТОВ_1 і ДАБІ України: постанову Шостого апеляційного адміністративного суду та рішення Окружного адміністративного суду м. Києва скасував, справу направив на новий судовий розгляд до суду першої інстанції.

У судовому засіданні проголошено вступну та резолютивну частини рішення, повний текст з мотивувальною частиною буде виготовлено протягом п’яти днів.

Із судовими рішеннями у справі № 826/9175/18 можна ознайомитися в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла про постанову КАС ВС щодо неналежного повідомлення особи про розгляд справи про притягнення до адміністративної відповідальності.  

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути у курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Сегодня день рождения празднуют
  • Павло Григорович
    Павло Григорович
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва