В Києві сталася смертельна аварія: пішохід загинув на місці

22:50, 18 апреля 2019
Кривава ДТП трапилась на проспекті Шухевича в столиці.
В Києві сталася смертельна аварія: пішохід загинув на місці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На проспекті Шухевича (Ватутіна) в Києві сталася смертельна аварія: під колесами іномарки загинув молодий чоловік. Інцидент стався пізно ввечері 17 квітня, повідомляє «Сьогодні»

За попередніми даними, Chevrolet Aveo рухався від Північного моста в напрямку проспекту Маяковського в крайньому лівому ряду. Раптом перед ним вискочив пішохід, який перебігав у непередбаченому місці через багатосмуговий і жвавий проспект. Уникнути зіткнення було неможливо, пішохід потрапив на капот авто, розбив лобове скло і відлетів на землю. Удар був такий сильний, що з чоловіки злетіло взуття і навіть вилетіли устілки з кросівок. Він загинув на місці. З обставинами ДТП розбираються правоохоронці. На місці події особу загиблого не встановили, оскільки при ньому не було документів.

Нагадаємо, що за даними «Центру організації дорожнього руху», на попередньому тижні, з 8 по 14 квітня в Києві зафіксовано 865 дорожньо-транспортних пригод, з них 46 — з потерпілими. Сталося 22 наїзди на пішоходів, з них 9  на пішохідних переходах.

 

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що водій маршрутки на швидкості збив жінку в Києві. Постраждалу доставили в лікарню з забоєм м'яких тканин голови.

Крім того, відомо, що під Сумами дружина прокурора на смерть збила дівчину. Удар був настільки сильний, що пішохід 1995 року народження загинула на місці.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області