Викрав автомобіль поліції: у справі зухвалого зловмисника є подробиці

15:02, 23 апреля 2019
Шевченківський районний суд Києва обиратиме запобіжний захід підозрюваному.
Викрав автомобіль поліції: у справі зухвалого зловмисника є подробиці
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На розгляд до Шевченківського районного суду Києва надійшло клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Е. В. Леончику, підозрюваному у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), ст. 348 (посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця) Кримінального кодексу України. Про це повідомляє прес-служба суду у Facebook.

«Судове засідання з розгляду вищезазначеного клопотання призначено на 15.50 23.04.2019 в приміщенні Шевченківського районного суду Києва за адресою: Київ, вул. Дегтярівська, 31-А (зал судових засідань №1)»,  повідомили у суді.

Прокуратура Києва встановила, що 21 квітня поточного року 20-річний уродженець Рівненської області, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, заволодів поліцейським автомобілем, а коли жінка-інспектор поліції намагалася його зупинити, скоїв на неї наїзд та втік. «У ході переслідування працівники поліції заблокували та затримали правопорушника на вул. Залізничне Шосе. На даний час місцевою прокуратурою до Шевченківського райсуду столиці скеровано клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинене йому загрожує від 9 до 15 років позбавлення волі або довічне ув'язнення»,  додали у прокуратурі.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» писала, що Полонський районний суд Хмельницької області визнав винним та притягнув до адміністративної відповідальності, передбаченої ст. 124 Кодексу України про адміністративні правопорушення (порушення учасниками дорожнього руху правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), 53-річного полончанина. Згідно з постановою, чоловіка на рік позбавили права керувати транспортними засобами й оштрафували на 340 гривень.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Наталія Половінкіна
    Наталія Половінкіна
    суддя Чернівецького апеляційного суду
  • Анатолій Ясельський
    Анатолій Ясельський
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Наталія Новікова
    Наталія Новікова
    голова Господарського суду Харківської області