Втекла з дому до кавалера: в Тернополі розшукували 13-річну дівчину

03:00, 29 апреля 2019
Поліція знайшла закоханих аж під Києвом.
Втекла з дому до кавалера: в Тернополі  розшукували 13-річну дівчину
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

За триста п'ятдесят кілометрів від дому правоохоронці розшукали малолітню тернополянку. Дівчина 24 квітня вранці пішла в школу, але додому так й не повернулася. Про її місце знаходження батьки не знали. Про це повідомляє Нацполіція Тернопольської області.

Як з'ясували правоохоронці, до дівчини в Тернопіль приїхав її дев'ятнадцятирічний знайомий. З хлопцем вона познайомилася через мережу інтернет. Пара попутнім транспортом доїхала до місця проживання підлітка, а це на кордоні між Житомирською та Київської областями.

Це, за останні дні, було друге зникнення тринадцятирічної школярки. 22 квітня учениця уже щезала, але її виявили на залізничному вокзалі, де вона очікувала кавалера, який з певних причин не приїхав.

Проведеними слідчо-оперативними заходами працівники поліції відшукали втікачку. Її уже передали матері.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Києві зловмисники насильно заштовхали дівчину в білий мікроавтобус і зникли в невідомому напрямку. Правоохоронці по всьому місту ввели план «Перехоплення».

Крім того, на Черкащині неповнолітній хлопець наніс 47-річному чоловіку тілесні ушкодження, від яких потерпілий помер у лікарні.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде