У НААУ обговорили проблеми у сфері будівельного права

17:10, 11 января 2020
У кінці січня має відбутися круглий стіл на тему «Будівельне право України. Європейське становлення».
У НААУ обговорили проблеми у сфері будівельного права
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У Києві  відбулося засідання Комітету з будівельного права Національної асоціації адвокатів України, на якому колова Комітету Олег Поваляєв та присутні члени Комітету обговорили поточні проблеми у сфері будівництва. Про це повідомляється на сайті НААУ.

У ході засідання був обговорений подальший план діяльності на перший квартал 2020 року, а також визначені пріоритетні напрямки роботи Комітету. У зв’язку з цим, Поваляєв наголосив на необхідності продовження моніторингу, аналізу та узагальнення законодавчих актів в галузі будівельно права, а також систематизації наявної судової практики з питань будівельного права, що стосуються порушень законодавства з боку державних службовців. Також комітет планує співпрацювати з різними структурами України шляхом підписання меморандумів, зокрема, з  Асоціацією Інженерів-Консультантів України, Київським Національним університетом будівництва і архітектури (КНУБА) та Будівельною палатою України.

Окрім того, Поваляєв наголосив на важливості організації в кінці січня круглого столу на тему «Будівельне право України. Європейське становлення», на якому обговоряться  перспективи розвитку будівельного права в Україні, формування напрямків удосконалення чинного законодавства у сфері будівництва, встановлення проблем адаптації будівельного законодавства України до Європейських стандартів.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про важливе рішення РАУ щодо щорічного внеску адвоката у 2020 році. Зокрема, розмір внеску становитиме 2102 гривні. 

Також НААУ підпише меморандум про співпрацю з Комітетом Верховної Ради.

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси