ДСА ініціює створення робочої групи для консультацій щодо змін до Типового положення про апарат суду

13:29, 2 февраля 2022
До складу робочої групи увійдуть представники Вищої ради правосуддя, Ради суддів та Державної судової адміністрації.
ДСА ініціює створення робочої групи для консультацій щодо змін до Типового положення про апарат суду
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Державна судова адміністрація України повідомила, що ініціює створення робочої групи з метою проведення консультацій щодо реалізації рішення про зміни до Типового положення про апарат суду. Про це йдеться на офіційному сайті ДСА.

«Рішенням Вищої ради правосуддя від 25 січня 2022 року № 80/0/15-22 погоджено проект змін до Типового положення про апарат суду яким зокрема, запропоновано внести зміни до розділу ІІІ цього Типового положення шляхом викладення абзацу четвертого пункту 9 у новій редакції: «Керівник апарату місцевого, апеляційного суду може мати заступника, якщо кількість працівників апарат суду перевищує 75 осіб».

З метою проведення консультацій щодо реалізації вказаного рішення Вищої ради правосуддя з урахуванням рішення Ради суддів України від 28.01.2022 № 6 Державна судова адміністрація України ініціює утворення робочої групи у складі представників Вищої ради правосуддя, Ради суддів України, Державної судової адміністрації України, про що звернулась з відповідним листом до Вищої ради правосуддя та Ради суддів України», — сказано у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що Рада суддів закликала Вищу раду правосуддя переглянути зміни до Типового положення про апарат суду.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВа також на нашу сторінку у Facebook, Viber та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва