Розвалився на ходу: туристи на Драгобраті випали з підйомника

08:30, 4 января 2019
Про подію розповіла одна з постраждалих.
Розвалився  на ходу: туристи на Драгобраті випали з підйомника
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На закарпатському лижному курорті «Драгобрат» двоє туристів, що піднімалися на лижному витягу, впали з кріселка внаслідок виламування його елементів. На щастя, інцидент трапився на початку руху підйомника, тож обійшлось без серйозних наслідків. Про ситуацію розповіла одна з постраждалих Анна Самородова, повідомляє zakarpattya.

За словами жінки: «Інцидент стався на самому початку крісельного підйомника «Вершина Карпат». Ми сіли на нього, встигли проїхати метрів 15-20, і тут той залізний елемент, на який ставлять лижі і борд (навіть не знаю, як вона називається), падає. Разом із нами».

Жінка та її супутник впали у сніг, сама Анна сильно вдарилася животом. Розповідаючи про подальший перебіг подій, жінка зазначила, що після падіння «ніхто підйомник не зупинив. Мало того, що ми застрягли у снігу, впали на залізяку, нам знизу працівники кричать: «Відповзіть звідти, заберіть голови, тут люди їдуть!... Кілька хвилин ми намагалися вибратися звідти самі, поки інші люди чіплялися ногами за ту саму залізячку. Ну а ми відверталися від інших крісел... Через деякий час нам додумалися допомогти».

Коли відпочивальники підійшли за поясненнями до співробітників курорту, ті підтвердили, що елемент кріселка «розкрутився», і що це «нічого страшного, буває». Відтак намагалися зробити винними лижників, припускаючи, що ті «сильно надавили» на елемент та «зачепилися лижами за сніг». Насамкінець же запропонували компенсацію, аби «ситуація була забута».

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що курорт в Карпатах охопила потужна пожежа: горіла двоповерхова будівля котеджу-готелю «Простоквашино».

XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Telegram канал Sud.ua
XX съезд судей Украины – онлайн-трансляция – день первый
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Петро Ковзель
    Петро Ковзель
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва