ТААС повідомив про обмеження, які продовжують діяти під час карантину

10:40, 30 июля 2020
У суді діє заборона на відвідування суду громадянами, які не є учасниками у справі.
ТААС повідомив про обмеження, які продовжують діяти під час карантину
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України № 641 від 22 липня 2020 року «Про встановлення карантину та запровадження посилених протиепідемічних заходів на території із значним поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» на всій території України з 1 серпня до 31 серпня 2020 продовжено дію карантину, який був введений Постановою КМУ № 211 від 11 березня 2020 року.

Незважаючи на карантин ТААС продовжує здійснювати свою процесуальну діяльність з розгляду апеляційних скарг, але згідно із наказом голови Третього апеляційного адміністративного суду № 42-ОД від 01.06.2020 року на період всеукраїнського карантину у суді діє заборона на відвідування суду громадянами, які не є учасниками у справі. Про це інформує прес-служба ТААС.

Тобто, на судових засіданнях можуть бути присутні лише учасники справи – позивачі, відповідачі та представники сторін у справі, треті особи, а також представники засобів масової інформації.

Крім того, на період карантину у суді припинено особистий прийом громадян керівництвом суду та не допускаються до приміщення суду особи без спеціальних захисних масок.

Варто зазначити, що Третій апеляційний адміністративний суд продовжує опрацювання письмових та електронних звернень громадян.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у працівника апарату Голосіївського районного суду Києва підтверджено коронавірус.

Також у Господарському суді Одеської області виявили COVID-19

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей