Одразу 10 установ судової влади прийняла під свій захист Служба судової охорони

20:34, 4 декабря 2020
Вже у перший день на Житомирщині охоронці ССО попередили пронесення до суду ножиць та газового балончика.
Одразу 10 установ судової влади прийняла під свій захист Служба судової охорони
Фото: Служба судової охорони
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Одразу десять установ системи правосуддя держави перейшли сьогодні, 4 грудня, під охорону Служби судової охорони, повідомляє пресцентр ССО.

Так, у Кам’янському, що на Дніпропетровщині, три судові установи відтепер охороняються співробітниками Служби судової охорони – Баглійський, Дніпровський і Заводський районні суди м. Дніпродзержинська.

Загалом під охороною Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області вже перебуває 21 орган судової влади області.

На Волині вже одинадцята установа судової влади регіону, Володимир-Волинський міський суд, перейшов під охорону співробітників Служби судової охорони.

А на Житомирщині дев’ятнадцятий об’єкт системи правосуддя області, Баранівський районний суд, перейшов під захист Служби судової охорони.

І вже у перший день несення служби судові охоронці попередили пронесення до приміщення Баранівського районного суду трьох заборонених предметів – газового балончика та ножиць. Жіночці, яка намагалася пронести ці заборонені предмети, охоронці Феміди пояснили, що віднині прохід з предметами, що можуть становити небезпеку для оточуючих, заборонений.

До виконання завдань із забезпечення громадського правопорядку в Демидівському районному суді приступили співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Рівненській області.

Під охорону Служби судової охорони також перейшов Енергодарський міський суд Запорізької області. Він став шістнадцятою судовою установою області, що охороняється Службою.

На Чернігівщині до об’єктів, що охороняються Службою судової охорони, додався Славутицький міський суд Київської області.

На Кіровоградщині одинадцятий об’єкт судової влади області перейшов під охорону Служби судової охорони – Компаніївський районний суд.

А під охорону Територіального управління Служби судової охорони у Тернопільській області перейшов Шумський районний суд, який став сімнадцятим об’єктом судової влади області, що охороняється судовими охоронцями.

Наразі під охороною Служби судової охорони вже перебувають 454 об’єкти судової влади в усіх 24 областях України. Щоденно для забезпечення безпеки та охорони громадського порядку в органах Феміди на службу заступає понад 1300 судових охоронців.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що ССО взяла під охорону Дунаєвецький райсуд Хмельницької області. 

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій. 

 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді