Декларування-2020: у НАЗК пояснили, як змінити електронну поштову скриньку

10:01, 27 января 2020
Українцям потрібно зробити деякі важливі кроки.
Декларування-2020: у НАЗК пояснили, як змінити електронну поштову скриньку
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Національне агентство з питань запобігання корупції роз’яснило питання щодо зміни електронної поштової скриньки (втрата доступу, пароля, блокування, інше). Інформація з’явилась у прес-службі НАЗК в Facebook.

«Для зміни електронної поштової скриньки у персональному кабінеті суб’єкта декларування в Реєстрі необхідно:

авторизуватися в Реєстрі декларацій: за допомогою власного кваліфікованого електронного підпису (КЕП), перейти у вкладку «Мій профіль», натиснути кнопку «Змінити контактні дані», у полі «Новий E-mail» вказати нову поштову скриньку та натиснути кнопку «Змінити E-mail»;

— після надходження на нову поштову скриньку листа «Зміна E-mail | Єдиний державний реєстр декларацій» перейти за вказаним посиланням, повторно здійснити вхід у Ваш персональний кабінет та перевірити вкладку «Мій профіль».

Звертаємо увагу, що у полі «E-mail» повинна бути зазначена вже змінена електронна поштова скринька.

Для зміни електронної поштової скриньки у персональному кабінеті суб’єкта декларування в Реєстрі не потрібно отримувати новий КЕП.

Більше роз’яснень можна знайти на офіційному веб-сайті НАЗК у розділі «Рекомендації при роботі з ЄДРД», — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, «Судово-юридична газета» повідомляла, що Національне агентство з питань запобігання корупції роз’яснило порядок подання декларації після звільнення.

Крім того, ми писали, що затверджено нові форми е-декларації та повідомлення про зміни в майновому стані. 

Додамо, у НАЗК також роз’яснили нюанси щодо розрахунку терміну користування об’єктами декларування.

Також нам стало відомо, що Національне агентство з питань запобігання корупції скасувало вимогу до суб’єктів декларування подавати декларацію у день звільнення.

Разом з тим, НАЗК роз’яснило деякі питання технічного характеру, які виникають у суб’єктів декларування під час роботи з Реєстром декларацій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде