Колишнього нардепа судитимусь за побиття правоохоронця

20:50, 26 февраля 2021
Чоловік, провокуючи конфлікт, спочатку штовхнув поліцейського, а потім підійшов до нього впритул та вдарив кулаком у тулуб.
Колишнього нардепа судитимусь за побиття правоохоронця
Джерело фото: Дніпропетровська обласна прокуратура
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

До суду скеровано обвинувальний акт відносно колишнього народного депутата Андрія Денисенка, за спричинення тілесних ушкоджень правоохоронцю, який забезпечував охорону публічного правопорядку під час перебування на території міста Дніпро Президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Дніпропетровської області.

«Дніпропетровською обласною прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт відносно колишнього народного депутата (VIII скликання) за спричинення тілесних ушкоджень працівнику правоохоронного органу (ч. 2 ст. 345 КК України)», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що за даними слідства, 26 серпня 2020 року лейтенант поліції забезпечував охорону публічного правопорядку та безпеки під час перебування на території міста Дніпро Президента України. У той час до нього наблизився колишній народний депутат, який намагався пройти через умовну межу заборони руху. Не реагуючи на прохання правоохоронця щодо дотримання порядку, останній, провокуючи конфлікт, спочатку штовхнув поліцейського, а потім підійшов до нього впритул та вдарив кулаком у тулуб.

«Внаслідок таких дій працівнику поліції спричинено тілесні ушкодження у вигляді забою грудної клітини», - зауважують у прокуратурі.

Раніше «Судово-юридична газета» писала, що експосадовця Фонду гарантування вкладів фізичних осіб судитимуть за розтрату активів банку.

Також ми повідомляли, що у Львові поліція затримала топ-чиновника облдержадміністрації на «відкаті» у 365 тисяч грн.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді