Актор Орландо Блум приїхав до України, фото

10:22, 26 березня 2023
У Києві Орландо Блум завітав до центру для дітей.
Актор Орландо Блум приїхав до України, фото
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Британський актор, відомий ролями в фільмах Пірати Карибського моря, Володар перснів, Троя та інших, Орландо Блум прибув до України, щоб підтримати дітей як посол доброї волі UNICEF. Про це повідомив актор на своїй сторінці в Instagram.

«Сьогодні я прибув до України вперше після поїздки з 2016 року. Відтоді як я був тут, я навіть не міг уявити, що війна може поширитись на всю країну.

Але сьогодні мені пощастило почути дитячий сміх у дитячій точці Спільно — безпечному, теплому та затишному місці, де діти можуть гратися, навчатися та отримують психосоціальну підтримку», — написав Блум.

В Україні відкрито вже понад 180 таких центрів. Тут батьки можуть щодня на кілька годин залишати своїх дітей, щоб ті могли погратись, позайматись творчістю, відпочити та відчути себе в безпеці.

«Той (центр — ред.), який я відвідав сьогодні, відкритий під землею на станції метро, заради безпеки дітей… Тут також є багато приладдя для мистецтва та рукоділля, щоб діти могли творчо виражати себе, подалі від тиску, що наростає в зоні бойових дій. Дітям в Україні потрібно повернути дитинство», — додав актор.

Фото: orlandobloom \ Іnstagram

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська