У рф почали будувати масштабні комплекси для сортування трупів знищених окупантів, — розвідка

07:00, 1 червня 2023
За даними ГУР, такі комплекси будують у Курську та Ростові-на-Дону.
У рф почали будувати масштабні комплекси для сортування трупів знищених окупантів, — розвідка
Фото: ГУР
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Російське командування розпочало будівництво масштабних комплексів для сортування, аналізу та зберігання тіл знищених російських солдатів. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

"У Курську та Ростові-на-Дону росіяни будують комплекси для сортування та зберігання трупів бійців, які загинули на війні проти України. Кожен із цих об'єктів займатиме площу понад 4 тисячі кв. м і буде обладнаний спеціальними зонами для проведення слідчих дій та досліджень", - йдеться у повідомленні.

Вказується, що комплекси включатимуть рефрижератори з холодильними камерами на тисячу тіл, склади з трунами та поховальним приладдям, а також скорботні зали. Загальна вартість будівництва складе понад 600 мільйонів рублів у Ростові-на-Дону та понад 800 мільйонів рублів у Курську. Вартість рефрижераторного обладнання кожного з комплексів оцінюється у більш ніж мільярд рублів.

"Будівництво зазначених комплексів на території росії підтверджує факт, що путінський режим посилає свою окупаційну армію на смертельний конвеєр, але не справляється з потоком загиблих", - зазначили у ГУР.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області