Як розуміти, про що говорять судді: відбувся діалог до Дня юриста

09:50, 10 октября 2019
«Судово-юридична газета» (SUD.UA) за партнерства Асоціації розвитку суддівського самоврядування України та Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка провела круглий стіл — тренінг «Особливості роботи журналіста з правовою тематикою: як розуміти, про що говорять судді, та верифікувати судову інформацію».
Як розуміти, про що говорять судді: відбувся діалог до Дня юриста
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У День юриста, 8 жовтня, у правовому клубі PRAVOKATOR відбувся круглий стіл — тренінг «Особливості роботи журналіста з правовою тематикою: як розуміти, про що говорять судді, та верифікувати судову інформацію».

Захід організувала «Судово-юридична газета» за партнерства Асоціації розвитку суддівського самоврядування України та магістратури «Правова журналістика» Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка.

Участь у заході взяли голова Асоціації розвитку суддівського самоврядування України, суддя Верховного Суду Володимир Кравчук, головний редактор «Судово-юридичної газети» (SUD.UA) Наталя Мамченко, гарант магістерської програми «Правова журналістика» Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка Катерина Горська, суддя-спікер Шевченківського районного суду м. Києва Ірина Фролова та член Асоціації, суддя-спікер Дніпровського районного суду м. Києва Юлія Іваніна, а також студенти Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка.

Під час тренінгу було висвітлено практичні питання, зокрема: як верифікувати правову інформацію та виокремлювати фейки, як судді можуть допомогти журналістам знайти необхідні дані, як журналісти можуть побудувати ефективну комунікацію з судами та як зацікавити громадян правовою тематикою.

Також «Судово-юридична газета» поділилася досвідом побудови роботи юридичного видання.

«Судово-юридична газета» висловлює щиру вдячність за допомогу в організації заходу правовому клубу PRAVOKATOR (Київ), Інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка та Асоціації розвитку суддівського самоврядування України, зокрема Володимиру Кравчуку, Катерині Горській, Ірині Фроловій, Юлії Іваніній та Катерині Середенко.

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Роман Кисіль
    Роман Кисіль
    суддя Запорізького окружного адміністративного суду
  • Лев Кишакевич
    Лев Кишакевич
    голова Етичної Ради, суддя Великої Палати Верховного Суду
  • Юрій Луганський
    Юрій Луганський
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді