Конкурс до ІР-суду: ВККС затвердила Програму іспиту для кандидатів

11:09, 13 декабря 2018
Програму іспиту оприлюднено 12 грудня на офіційному веб-сайті Комісії.
Конкурс до ІР-суду: ВККС затвердила Програму іспиту для кандидатів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

З метою забезпечення проведення іспиту в межах кваліфікаційного оцінювання суддів та кандидатів на посаду судді Апеляційної палати Вищого суду з питань інтелектуальної власності 12 грудня 2018 року Комісією затверджено Програму іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів та кандидатів на посаду судді Апеляційної палати Вищого суду з питань інтелектуальної власності і таксономічну характеристику тестування, повідомляє прес-служба ВККСУ.

Із текстами Програми іспиту і таксономічної характеристики тестування можна ознайомитися у підрозділі «Програми іспитів і таксономічні характеристики тестувань» розділу «Оцінювання», у рубриці «Програма іспиту і таксономічна характеристика тестування» підрозділу «Конкурс до Апеляційної палати Вищого суду з питань інтелектуальної власності, оголошений 05.10.18 (ТРИВАЄ)» розділу «Конкурс на зайняття вакантних посад суддів» офіційного веб-сайта Комісії, а також за цими посиланнями:

Програма іспиту для кваліфікаційного оцінювання суддів та кандидатів на посаду судді Апеляційної палати Вищого суду з питань інтелектуальної власності.

Таксономічна характеристика анонімного письмового тестування під час кваліфікаційного оцінювання суддів та кандидатів на посаду судді Апеляційної палати Вищого суду з питань інтелектуальної власності.

Нагадаємо «Судово-юридична газета» повідомляла, що 18 грудня 2018 року о 10 год. 00 хв. Вища кваліфікаційна комісія суддів України (м. Київ, вул. Механізаторів, 9) розгляне питання про рекомендування для призначення на посади суддів кандидатів.

Крім того, 14 грудня 2018 року о 09 год. 00 хв. Комісія розгляне питання про визначення результатів кваліфікаційного оцінювання на відповідність займаній посаді за результатами іспиту суддів місцевих та апеляційних судів та вирішення питання допуску до другого етапу кваліфікаційного оцінювання на відповідність займаній посаді «Дослідження досьє та проведення співбесіди».

 

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки