Віктора Матвійчука обрано головою Комісії з питань вищого корпусу держслужби в системі правосуддя

13:42, 16 августа 2019
Рішення було прийнято на засіданні 16 серпня.
Віктора Матвійчука обрано головою Комісії з питань вищого корпусу держслужби в системі правосуддя
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

У п’ятницю, 16 серпня, відбулося засідання Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя, під час якого, зокрема, було обрано голову Комісії та внесено зміни до персонального складу її комітетів. Про це повідомляє прес-служба ВРП.

У засіданні Комісії взяли участь члени Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя Гречківський П.М., Матвійчук В.В., Суховий В.Г., Голубицький С.С., Стародуб О.П., Гребенюк Т.Д., Дроздов О.М., Остапець С.Л.

До порядку денного засідання було внесено питання обрання голови Комісії відповідно до Положення про Комісію з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 18 травня 2017 року.

За пропозицією членів Комісії 16 серпня 2019 року головою Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя обрано Матвійчука Віктора Володимировича.

Також під час засідання розглянуто питання щодо внесення змін до персонального складу комітетів Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.

До комітету з відбору кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя включено Сухового Валерія Григоровича, Матвійчука Віктора Володимировича, Гребенюк Тетяну Дмитрівну, Голубицького Станіслава Савелійовича та Остапця Сергія Леонідовича.

За рішенням Комісії Гречківського Павла Миколайовича, Дроздова Олександра Михайловича, Масенка Дениса Євгеновича та Стародуба Олександра Павловича включено до складу комітету з дисциплінарних проваджень щодо державних службовців, які займають посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя.

Цього самого дня відбулося засідання вказаних комітетів. Рішенням членів Комісії секретарем комітету з відбору кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорії «А» в системі правосуддя обрано В.Г. Сухового.

Секретарем комітету з дисциплінарних проваджень щодо державних службовців, які займають посади державної служби категорії «А» в системі правосуддя, обрано Гречківського П.М.

Протокол засідання Комісії від 16 серпня 2019 року буде оприлюднено на офіційному веб-сайті Вищої ради правосуддя.

У ВРП нагадали, що рішенням від 16 травня 2019 року № 1338/0/15-19 до персонального складу Комісії включено члена Вищої ради правосуддя Матвійчука В.В. та виключено Комкова В.К. і Малашенкову Т.М.

Рішенням ВРП від 8 серпня 2019 року № 2059/0/15-19 внесено зміни до персонального складу Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя та включено до Комісії члена Вищої ради правосуддя Гречківського П.М., члена Ради суддів України, суддю Київського апеляційного суду Масенка Д.Є., членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Дроздова О.М. і Остапця С.Л. Також вказаним рішенням виключено зі складу Комісії Моніча Б.С., Лукаша Т.В., Прилипка С.М.

Довідково: Матвійчук Віктор Володимирович — член Вищої ради правосуддя, член Третьої Дисциплінарної палати, державний радник юстиції 2 класу.

З 1991 року до 2011 року працював в органах прокуратури.

З 2015 року – прокурор Дніпропетровської області.

У грудні 2018 року – обраний членом Вищої ради правосуддя всеукраїнською конференцією прокурорів.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що змінено склад Комісії з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Завітневич
    Олександр Завітневич
    голова Комітету Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки