Президентські перегони: оприлюднили новий рейтинг

18:09, 27 февраля 2019
Троє кандидатів йдуть майже нарівні.
Президентські перегони: оприлюднили новий рейтинг
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

На першому місці — Воломир Зеленський, на другому — Юлія Тимошенко. Трійку лідерів замикає чинний Президент Петро Прошоенко. Про це свідчать дані дані всеукраїнського опитування Центру «Соціальний моніторинг» та Українського інституту соціальних досліджень імені Яременка, оприлюднені 27 лютого.

Лідером рейтингу кандидатів залишається Володимир Зеленський. За нього готові проголосувати 27,3% опитаних серед тих, хто визначився з вибором і готовий піти на голосування. Відповідно, Юлію Тимошенко підтримують 18,8%, Петра Порошенка — 18,2%.

Лідера партії «Опозиційна платформа — За життя» Юрія Бойка підтримують 10,9% респондентів. За очільника «Громадянської опозиції» Анатолія Гриценка готові проголосувати 8,8% опитаних, а за радикала Олега Ляшка — 6,1%.

Рейтинг мера Львова Андрія Садового  4%, лідера партії «Наші» Євгена Мураєва  3,9%, кандидата від «Опозиційного блоку  партії миру і розвитку» Олександра Вілкула  2,6%, екс-глави СБУ Ігоря Смешка  2,4%, висуванця партії «УКРОП» Олександра Шевченка — 1,7%.

Рейтинг інших кандидатів  менше 1%.

Соціологічне дослідження було проведено в період з 16 по 23 лютого. Методом особистого формалізованого інтерв’ю (face-to-face) соціологи опитали 2047 респондентів у всіх регіонах України за винятком окупованого Криму і непідконтрольних територій Донецької і Луганської областей. Похибка складає 2,2%.

Раніше «Судово-юридична газета» писала про те, що Юлія Тимошенко просила суд встановити факт незаконного фінансування передвиборної агітації.

Також ми писали про відмову в реєстрації Петру Симоненку.

Крім того, ми повідомляли, що ЦВК вказала на важливий момент у разі участі російських спостерігачів у виборах України в березні 2019 року.

До того ж, ми писали, що українцям повідомили про нову схему махінацій на виборах поточного року, за яку відкриватимуть кримінальні справи і каратимуть громадян. 

Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Действительно ли 2 млн человек рискуют оказаться в розыске в результате нового закона о мобилизации – прямой эфир
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Данило Гетманцев
    Данило Гетманцев
    голова Комітету Верховної Ради України з питань фінансів, податкової та митної політики
  • Михайло Ніколаєв
    Михайло Ніколаєв
    суддя Господарського суду Чернівецької області
  • Сергій Чванкін
    Сергій Чванкін
    голова Київського районного суду м. Одеси