Росія і Білорусь на межі скандалу: що відомо

19:50, 8 июня 2019
Країни не можуть домовитися щодо інтеграції у сфері енергетики і банків.
Росія і Білорусь на межі скандалу: що відомо
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Росія і Білорусь посперечалися у питанні створення Союзної держави.

Як розповів глава Мінекономрозвитку РФ Максим Орєшкін після переговорів з міністром економіки Білорусі Дмитром Крутим, позиції Москви і Мінська щодо інтеграції у низці сфер дуже близькі, а от щодо енергетики і банків обговорення йде більш складно, повідомляє "Обозреватель".

При цьому він уточнив, що питання введення єдиної валюти у рамках інтеграції Росії і Білорусії буде вирішуватися на рівні президентів двох країн.

"Ви говорили про єдину валюту – так, цей пункт записаний у союзному договорі, тому це обговорюється. Зустрічаються Центральні банки, обговорюють, чи варто чи не варто це робити, як це робити, в які терміни це робити. Тут таке детальне обговорення йде щодо кожного пункту союзного договору. Ще раз зазначу – за межі союзного договору ми не виходимо", – сказав Орєшкін.

Напомним, ранее «Судебно-юридическая газета» сообщала, что дальнейшее падение рейтинга доверия граждан РФ к своему президенту может подтолкнуть российское руководство к провоцированию новых военных конфликтов, в том числе в Европе.

 

Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Telegram канал Sud.ua
Нестандартный подход к разделу имущества и получению алиментов при разводе – прямой эфир
Главное о суде