Росія вимагає провести мобілізацію у Маріуполі, — мер

23:04, 18 липня 2022
Приховану мобілізацію проводять через оголошення вакансій, як у Донецьку, кажуть у Маріупольській міській раді.
Росія вимагає провести мобілізацію у Маріуполі, — мер
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Російські куратори наказали окупаційній владі Маріуполя провести приховану мобілізацію чоловіків призовного віку. Відкриту мобілізацію запланували на середину вересня, повідомляє міська рада Маріуполя.

Насамперед мобілізують студентів "університетів", некваліфікованих робочих комбінату, поліцейських і звільнених з пунктів фільтрації.

Приховану мобілізацію проводять через оголошення вакансій, як у Донецьку. Шукають нібито працівників для МЧС і Приазовської колонії.

"Армія ворога зазнала великих втрат, тому зараз Росія намагається мобілізувати чоловіків на тимчасово окупованих територіях України. Це їхня спроба посилити свої позиції. Але вже зараз вони розуміють, що перемога нашої держави – це лише питання часу. Як і звільнення Маріуполя. Звертаюся до маріупольців, які перебувають у місті, не піддавайтеся російській пропаганді та уникайте працевлаштування там, звідкіля вас кинуть на "фронт" помирати. З кожним днем перемога України все ближче й наш Маріуполь обов'язково буде звільнений", – каже міський голова Вадим Бойченко.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Youtube Право ТВ, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

 

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Оксана Куриленко
    Оксана Куриленко
    суддя Київського районного суду м. Одеси
  • Віктор Чаплицький
    Віктор Чаплицький
    суддя Київського районного суду м. Одеси