Електронна черга працює у всіх ТЦК у тестовому режимі, — Міноборони

19:51, 21 травня 2024
У кожному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки з’явилася електронна система запису.
Електронна черга працює у всіх ТЦК у тестовому режимі, — Міноборони
Фото: Міноборони
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

В усіх територіальних центрах комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) України в тестовому режимі запрацювала електронна черга для оновлення даних. Про це повідомляє Міноборони.

Там зазначили, що тепер військовозобов'язаним не потрібно стояти у черзі, щоб оновити свої дані. Достатньо лише записатися онлайн і прийти в ТЦК у визначений час.

"Ми почули звернення наших громадян та побачили запит на створення послуги електронної черги. Ми вже маємо досвід її створення, тому досить оперативно розгорнули цю послугу і для ТЦК і СП",- зазначила заступниця міністра оборони Катерина Черногоренко.

Записатися до електронної черги військовозобов’язані можуть за посиланням. Для того, щоб встати в е-чергу, потрібно вказати область, місто, ТЦК та СП та власні контактні дані для запису.

Нагадаємо, Міністерство оборони запустило тестування нового сервісу — електронної черги до територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки. Заздалегідь записатися вже можна до 19 ТЦК. 

Крім того, відомо, що у застосунку Резерв+ з’явиться військово-обліковий документ, аналог документів з Дії.

Зауважимо, що застосунок Резерв+, у якому можна оновити дані без візиту до ТЦК, вже можна завантажити на смартфон. В ньому буде електронний аналог військово-електронного документа, аналог документів, які зараз доступні у сервісі Дія.

Крім того, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що Кабмін постановою від 16 травня 2024 р. №559 затвердив Порядок оформлення та видачі військово-облікового документа для призовників, військовозобов’язаних та резервістів, а також нову форму військово-облікового документа.

Зазначимо, що направлення на ВЛК після оновлення даних в Електронному кабінеті військовозобов’язаного Резерв+ прийде не відразу, а згодом у разі потреби.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на наш VIBER, сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

 

XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Telegram канал Sud.ua
XX з’їзд суддів України – онлайн-трансляція – день перший
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Володимир Погребняк
    Володимир Погребняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному господарському суді
  • Наталія Богацька
    Наталія Богацька
    голова Південно-західного апеляційного господарського суду
  • Тетяна Кудрявцева
    Тетяна Кудрявцева
    суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська