Члени ВККСУ провели чергову зустріч з Громадською радою міжнародних експертів

18:12, 29 ноября 2018
Сторони обговорили практичні аспекти взаємодії ГРМЕ і ВККСУ.
Члени ВККСУ провели чергову зустріч з Громадською радою міжнародних експертів
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Вища кваліфікаційна комісія суддів України продовжує співпрацю з  Громадською радою міжнародних експертів (ГРМЕ) для забезпечення проведення своєчасного та прозорого конкурсу на посади суддів Вищого антикорупційного суду та Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду. Так, 29 листопада 2018 року члени Комісії провели чергову зустріч із членами ГРМЕ та представниками її секретаріату, передає прес-служба ВККС.

Сторони продовжили обговорення практичних аспектів взаємодії ГРМЕ і ВККСУ, зокрема графіків роботи Комісії та Ради.

Участь у заході також взяли представники Програми «Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні» (EUACI) та Міжнародної організації з  права розвитку (IDLO).

ВККСУ на зустрічі представили Голова Комісії Сергій Козьяков, заступник Голови Комісії Станіслав Щотка, члени Комісії Андрій Василенко, Тарас Лукаш і Андрій Козлов, керівник секретаріату Комісії Олена Пономаренко та в.о. начальника відділу міжнародного співробітництва секретаріату Комісії Юлія Ткаченко.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що 26 жовтня 2018 року у Вищій кваліфікаційній комісії суддів України пройшла чергова зустріч представників Комісії з міжнародними партнерами: керівником Програми «Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу в Україні» (EUACI) Екою Ткешелашвілі, старшим радником з протидії корупції EUACI Клеменсом Мюллером та начальником юридичного відділу Міжнародної організації з права розвитку (IDLO) Сергієм Дрозачем.

Крім того, 27 листопада, Вища кваліфікаційна комісія суддів України розпочала співпрацю з Громадською радою міжнародних експертів (ГРМЕ) у межах проведення конкурсу на посади суддів Вищого антикорупційного суду та Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду.

Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Ответственности за нарушение правил военного учета не избежать – эфир на Право ТВ
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду