Підкуп кандидата в президенти: суд арештував підозрюваних

08:45, 9 марта 2019
Рішення приймав Печерський райсуд Києва.
Підкуп кандидата в президенти: суд арештував підозрюваних
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

ГПУ спільно з ДБР та СБУ затримали двох осіб, які намагалася вручити долари в еквіваленті 5 млн грн кандидату в Президенти з Коломиї Юрію Тимошенку за відмову балотуватися. Затриманим за підозрою в спробі підкупу кандидата в президенти є глава «Партії захисників України» Тарас Костанчук. Печерський райсуд Києва обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою підозрюваним у спробі підкупу кандидата. Про це повідомив спікер Генпрокуратури Андрій Лисенко на своїй сторінці у Facebook.

«Рішенням Печерського райсуду м. Києва підозрюваному у спробі підкупу кандидата в президенти Украіни Костанчуку Т.Д. обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з правом внесення застави в сумі 4 млн грн. Другому підозрюваному Іщенку О.А. аналогічно - запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на два місяці з правом внесення застави в сумі 4 млн грн.», - йдеться у повідомленні.

Раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що у Раді прийняли законопроект, що забороняє росіянам бути представниками на виборах.

Водночас представник Держдепу вважає, що Україна повинна бути відкритою для іноземних спостерігачів, щоб довести дотримання демократичних процедур під час виборів.   

Також нам стало відомо, чи дозволять депутати прослуховувати кандидатів у президенти.

До того ж ми писали, як проголосувати не за місцем прописки і знайти себе у списку виборців.

 

Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Telegram канал Sud.ua
Как остановить безосновательное давление на бизнес, выполняет ли свою роль прокуратура и эффективен ли институт следственных судей
Сегодня день рождения празднуют
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва