ДТП в Києві за участі патрульного автомобіля: за справу взялося ДБР

15:14, 26 марта 2019
Аварія сталася 26 березня близько 5 години ранку.
ДТП в Києві за участі патрульного автомобіля: за справу взялося ДБР
Следите за актуальными новостями в соцсетях SUD.UA

Слідчі теруправління Державного бюро розслідувань, розташованого у Києві, проводять досудове розслідування за фактом ДТП за участі службового автомобіля патрульної поліції. Про це передає прес-служба Бюро.

За попередніми даними, 26 березня у Києві близько 5 години ранку інспектор управління патрульної поліції, керуючи службовим автомобілем «Тойота Пріус», не впорався з керуванням та скоїв зіткнення із електроопорою. Внаслідок дорожнього-транспортної пригоди сам водій патрульного автомобіля отримав забій грудної клітини, а його пасажирка, інспектор управління патрульної поліції  шпиталізована з переломом стегна правої ноги. Такі тілесні ушкодження відносяться до категорії середньої тяжкості.

 «Слідчі теруправління ДБР, розташованого у Києві, проводять досудове розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження середньої тяжкості (ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України)»,  йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше «Судово-юридична газета» повідомляла, що працівники військової прокуратури затримали при отриманні першої частини неправомірної вигоди главу міськради міста Верховцеве у Дніпропетровській області. Мер вимагав у місцевого бізнесмена хабар у 30 тисяч доларів США.

Крім того, ми писали, що у Харківській області працівник моргу вимагав гроші у родичів померлої жінки за видачу тіла. Чоловік вимагав 3 тисячі гривень від родичів бабусі. За ці гроші він обіцяв швидко і безперешкодно оформити довідку про причину смерті і видати тіло для поховання.

Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Telegram канал Sud.ua
Закон об усилении мобилизации: военный учет и другие изменения для украинцев за границей
Главное о суде
Сегодня день рождения празднуют
  • Сергій Дячук
    Сергій Дячук
    суддя Святошинського районного суду міста Києва
  • Юлія Черняк
    Юлія Черняк
    суддя Верховного Суду у Касаційному цивільному суді