Як заступник керівника Нацагентства з акредитації Сидоренко з бізнесом комунікує: 90-ті відпочивають, відео

13:00, 4 червня 2023
Чому керівники Національного агентства з акредитації не можуть відповісти на прості питання ЗМІ та бізнесу, та де зникають документи органів з оцінки відповідності, ВІДЕО.
Як заступник керівника Нацагентства з акредитації Сидоренко з бізнесом комунікує: 90-ті відпочивають, відео
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

З призначенням очільником Національного агентства з акредитації (НААУ) Сергія Костюка цей орган перетворився у закриту «фортецю», куди не можна ані додзвонитися, ані записатися на прийом. 

Документи органів з оцінки відповідності, які ті подають до НААУ, зникають у своєрідну «чорну діру» у лабіринтах з кабінетів співробітників, які чи то працюють дистанційно, чи то знаходяться у постійному відрядженні.

Раніше Право ТВ вже демонструвало, що знайти очільника НААУ Сергія Костюка, призначеного міністром економіки Юлією Свириденко, на роботі неможливо.

Після того, як до нас звернулися органи з оцінки відповідності з фактами, що можуть свідчити про корупційні дії керівництва НААУ і продемонстрували заяву до правоохоронних органів, ми вирішили завітати до Агентства ще раз.

Також у журналістів виникло питання – чи може заступник керівника НААУ заробити на своїй посаді на «Ленд Ровер» вартістю більше мільйона гривень.

Однак і цього разу очільники спілкуватися бажання не виявили – заступник Костюка Валерій Сидоренко категорично відмовив журналістам, а співробітники НААУ не змогли відповісти на прості питання – де знаходяться документи, що їм подають підприємства.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Статус обмежено придатних скасують: як це вплине на мобілізацію
Telegram канал Sud.ua
Статус обмежено придатних скасують: як це вплине на мобілізацію
Сьогодні день народження святкують
  • Ірина Гирила
    Ірина Гирила
    суддя Господарського суду Тернопільської області
  • Леонід Лобойко
    Леонід Лобойко
    суддя Верховного Суду у Касаційному кримінальному суді
  • Марія Мартинишин
    Марія Мартинишин
    суддя Франківського районного суду м. Львова
  • Людмила Граб
    Людмила Граб
    суддя Сьомого апеляційного адміністративного суду
  • Ольга Дегтярьова
    Ольга Дегтярьова
    суддя Окружного адміністративного суду міста Києва