Які професії стануть актуальними після війни: штучний інтелект озвучив список

22:00, 22 травня 2023
Відновлення зазвичай потребує реконструкції, розвитку і відновлення різних галузей
Які професії стануть актуальними після війни: штучний інтелект озвучив список
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

ChatGPT, чат-бот з елементами штучного інтелекту, на запит «Судово-юридичної газети» озвучив список професій, які в майбутньому будуть актуальними в Україні через повномасштабне вторгення рф в лютому 2022 року.

Відновлення зазвичай потребує реконструкції, розвитку і відновлення різних галузей, що може призвести до попиту на фахівців у сфері будівництва, інженерії, гуманітарних дисциплін, громадської безпеки та багатьох інших.

Професіі, які можуть мати значимість в ситуації після повномасштабного вторгнення рф в Україну:

  1. Фахівці з реконструкції та відновлення інфраструктури: Інженери, архітектори, будівельники та інші спеціалісти, які мають досвід у відновленні пошкоджених будівель, доріг, комунікацій тощо.
  2. Гуманітарні працівники: Соціальні працівники, психологи, консультанти з миротворчості та інші фахівці, які можуть надати підтримку та допомогу постраждалим людям.
  3. Експерти з громадської безпеки та правопорядку: Поліцейські, військові, юристи та інші фахівці, які можуть допомогти в забезпеченні безпеки та встановленні правопорядку після конфлікту.
  4. Експерти зі збереження культурної спадщини: Археологи, музеологи, консерватори та інші фахівці, які можуть допомогти в реставрації та збереженні культурних цінностей, які постраждали внаслідок конфлікту.
  5. Експерти з підприємництва та економічного відновлення: Бізнес-консультанти, економісти, фінансові аналітики та інші фахівці, які можуть сприяти економічному відновленню та розвитку після кризи.
  6. Експерти зі зв'язків з громадськістю та інформаційної безпеки: Спеціалісти з медіа, комунікацій та публічних відносин, які можуть вирішувати інформаційні виклики та сприяти відновленню довіри та стабільності.

«Важливо зазначити, що це лише загальний список і може бути багато інших професій, які також будуть важливими в такій ситуації», — зазначив ШІ.

Підписуйтесь на наш telegram-канал t.me/sudua та на Twitter, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Telegram канал Sud.ua
Нестандартний підхід до поділу майна та отримання аліментів при розлученні – прямий ефір
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олена Смірнова
    Олена Смірнова
    суддя Господарського суду Харківської області
  • Олеся Алтухова
    Олеся Алтухова
    суддя Лубенського міськрайонного суду Полтавської області