Україна і ЦРУ об'єднали зусилля проти кремля

21:54, 25 лютого 2024
Україна стала союзницею ЦРУ в розвідці проти росії, – The New York Times.
Україна і ЦРУ об'єднали зусилля проти кремля
Джерело фото: pravda.com
Слідкуйте за актуальними новинами у соцмережах SUD.UA

Партнерство між українською розвідкою та Центральною розвідною службою (ЦРУ) перетворило Україну з країни, чиї розвідувальні служби довгий час вважалися скомпрометованими росією, на одного з ключових розвідувальних партнерів Вашингтона у боротьбі проти Кремля сьогодні. Про це свідчить стаття, опублікована у виданні The New York Times.

За підтримки ЦРУ в Україні була побудована мережа з 12 передових оперативних розвідувальних баз уздовж російського кордону, а також дві бази для перехоплення інформації з російських комунікацій. Ці бази, які часто розташовані у підземних бункерах, використовуються для прослуховування російських комунікацій та керування дронами-камікадзе.

Українські розвідники також активно співпрацювали з американськими колегами у переслідуванні російських оперативників, які втручалися у президентські вибори в США у 2016 році. Ця співпраця відображається як один із успішних прикладів міжнародного співробітництва у сфері розвідки та боротьби з загрозами кібербезпеки.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал t.me/sudua та на Google Новини SUD.UA, а також на нашу сторінку у Facebook та в Instagram, щоб бути в курсі найважливіших подій.

Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Telegram канал Sud.ua
Відповідальності за порушення правил військового обліку не уникнути – ефір на Право ТВ
Головне про суд
Сьогодні день народження святкують
  • Олександр Прилипчук
    Олександр Прилипчук
    суддя Сумського окружного адміністративного суду